Ce este Misiunea 150?

Ce este Misiunea 150?

Compania farmaceutică Viatris este preocupată să ofere soluţii optime pentru sănătatea oamenilor din întreaga lume. În acest scop încercăm să înțelegem cât mai bine condiția pacienţilor, simptomele și modul în care diverse patologii le afectează viaţa.

Campania “Misiunea 150" reprezintă un pas important în lupta împotriva hipertrigliceridemiei și își propune să facă din normalizarea nivelului de trigliceride o preocupare zilnică atât pentru cei care prezintă valori crescute ale trigliceridelor, cât și pentru apropiații lor.

Dacă tu sau cineva drag ţie suferiţi de diabet, sunteţi supraponderali sau pur şi simplu aveți o viață sedentară, atunci ați ajuns exact unde trebuie!

Ce este Misiunea 150?

De asemenea, dacă ai o boală cardiovasculară (hipertensiune arterială, ateroscleroză), informațiile de aici sunt cu siguranţă relevante şi pentru tine.

Acest site vă pune la dispoziţie ţie şi apropiaților tăi informaţii utile despre rolul triglicericeridelor, despre riscurile la care sunteți expuși în cazul hipertrigliceridemiei (HTG), recomandări privind monitorizarea valorilor trigliceridelor, opinii ale medicilor și, mai ales, informații prin care să conștientizezi că medicul tău îți poate oferi soluții de tratament și de îmbunătățire a stilului de viață.

Monitorizarea nivelului trigliceridelor din sânge este la fel de importantă precum cea a colesterolului sau a tensiunii arteriale, iar un nivel normal al trigliceridelor nu trebuie să depășească 150 de mg/dl - de aici Misiunea 150.

Misiunea 150 își propune să încurajeze informarea, testarea şi tratarea hipetrigliceridemiei (creșterea valorilor trigliceridelor - HTG) și să promoveze un stil de viață sănătos.

Apelează cu încredere la medicul tău de familie sau la medicul specialist, pentru că ei sunt cei care pot confirma diagnosticul și pot prescrie tratamentul corect.

Te invităm să te înrolezi în Misiunea 150 pentru a deveni învingător în reducerea nivelului trigliceridelor din sânge!